Isolate Izolat Białka Serwatki – Worek


R2G ISOLATE 100% Izolat Białka Serwatki 480g Worek

R2G Isolate jest idealnym wyborem zarówno dla sportowców wyczynowych, jak i amatorsko czy rekreacyjnie uprawiających dowolną dyscyplinę sportową o charakterze wysiłkowym. Z jego zalet mogą korzystać również osoby pragnące uzupełnić swoją dietę w proteiny najwyższej jakości, rekonwalescenci po przebytych urazach i kontuzjach oraz osoby pragnące w zdrowy i wyważony sposób zrzucić zbędną tkankę tłuszczową. Zwieńczeniem tego doskonałego produktu proteinowego jest cała gama wyśmienitych smaków, które trafiają w gusta nawet najbardziej wymagających konsumentów.

.

Istotną zaletą R2G Isolate jest bardzo wysoka zawartość protein (np. wanilia 91% białka) co determinuje również proporcjonalnie wysoką ilość aminokwasów egzogennych (w tym BCAA) i innych peptydów. Fakt ten ma kluczowe znaczenie w kontekście budowy wyłącznie czystej masy mięśniowej, przebiegu procesów restytucyjnych i naprawczych włókien mięśniowych oraz zwiększania bilansu azotowego w organizmie. Pomagają one stworzyć idealne środowisko anaboliczne w ustroju dzięki czemu jest on nastawiony na ciągły rozwój w przebiegu procesu treningowego oraz nie dopuszcza do powstania stanów katabolicznych mających destrukcyjny wpływ na tkankę mięśniową

.

Zalecana dzienna porcja: jedna porcja 30 g (3 miarki) dziennie , nie więcej niż 2 porcje , przed lub bezpośrednio po treningu

Sposób przygotowania: rozpuścić jedną porcję produktu 30 g (3 miarki) w 200-300 ml wody

Ilość porcji w opakowaniu: 16

Masa netto: 480g

SMAK: WANILIOWY

Składniki: Izolat białka serwatkowego z mleka (WPI) , aromaty , substancje słodzące: acesulfam , sukraloza

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA, – 100g,   //  30g,   //  %RWS w porcji (30g) produktu
  • Wartość energetyczna, 1525 kJ / 364 kcal,   –  458 kJ / 109 kcal,   –  5,4%
  • Tłuszcz, 1,1 g,   –  0,3 g,   –  < 1%
  • – w tym kwasy tłuszczowe nasycone, 0,7 g,   –  0,2 g,   –  1%
  • Węglowodany, 1,5 g,   –  0,4 g,   –  < 1%
  • – w tym cukry, -, -, –
  • Białko, 91 g,   –  27 g,   –  54%
  • Sól, -, -, –